Сватби


Ние разбираме колко е важен вашия сватбен ден за вас.

Когато организирате най-големия ден от живота си, тайната на успеха се крие в разработването на наистина добри отношения с вашия сватбен кетъринг екип. Ние ще работим в тясно сътрудничество с вас за да се уверите, че вашият сватбен ден ще се управлява професионално, красиво и напълно без стрес.

Обсъдете с нас вашата специална тема или идея, която искате да бъде включена във вашата сватба, а ние ще ви посъветваме за това как тя може да се реализира. Този ден е за вас и ние ще се наслаждаваме в отразяването на вашите личностни и сватбени мечти и в тяхното проектиране и планиране. Ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да изградим първоначалните ви идеи и да ви предоставим консултации, когато е необходимо.

За ваше допълнително улеснение ще получите сватбено меню, отговарящо на предвидения от вас бюджет, възможност за дегустация, ако имате нужда от такава както и помощ в аранжирането с цветя, организирането на осветление, музика и всичко друго от което имате нужда за да направите вашият голям ден незабравим.